Custom zonnebrillen

Bij Euro-Optics kunt u ook custom zonnebrillen bestellen. Hiervoor kiest u een model naar wens uit onze reguliere collectie die u vindt op onze website en geeft u aan of u deze bijvoorbeeld met uw logo wilt bedrukken. Alle modellen van alle merken zijn hiervoor beschikbaar. Aan de bestelling hangt een minimale hoeveelheid en de levertijd is iets langer dan u van ons gewend bent, maar de kwaliteit is er niet minder om! Alle brillen zijn daarnaast geproduceerd conform de Europese EG-normen.

Stel direct uw eigen aanvraag samen via het onderstaande formulier of lees eerst de mogelijkheden op deze pagina. Na het invullen van het formulier ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte.

Hoe werkt het bestellen van custom zonnebrillen?

  1. Kies een model die u aanspreekt.
    Bekijk de actuele collecties van onze eigen merken en onthoud het artikelnummer. Vul deze vervolgens in het bovenstaande formulier in.
  2. Geef uw wensen aan.
    Wanneer u een model hebt gekozen die u aanspreekt, geef dan aan welke kleur de frame of lenzen moeten hebben. Niets is ons te gek, vrijwel alles is mogelijk.
  3. Wij leveren uw bestelling!
    De standaard levertijd is 90 dagen. Tijdens het Chinees nieuwjaar is de levertijd 120 dagen.

De minimale afname is 600 stuks per model met een maximum van 3 verschillende kleuren. Wij ondersteunen ook private labeling door groot winkelbedrijven.

Zonnebrillen bedrukken

Uiteraard is het ook mogelijk om een zonnebril met logo te laten bedrukken. Dat kan zowel geprint als gelaserd. Upload uw bestand en voeg deze bij de aanvraag, bij het maken van de offerte houden wij rekening met de kleuren en afmetingen.

Wij bedrukken alleen zonnebrillen die bij ons zijn besteld.

Custom accessoires en opties

U kunt uiteraard ook kiezen voor modellen met gepolariseerde lenzen, of deze toevoegen aan een model die standaard geen gepolariseerde lenzen heeft.

Maak het compleet met custom made accessoires zoals brillencases, hoesjes of brillendoekjes met logo of eigen design.

Stuur ons een aanvraag voor custom zonnebrillen

Interesse in een custom made zonnebril? Vul dan het formulier op deze pagina in en wij sturen u zo snel mogelijk een passende offerte voor uw aanvraag. Als we nog vragen hebben over uw aanvraag zullen we uiteraard eerst contact met u opnemen. Als u nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via onze gegevens op de website.