Acetaat brillen. Lichtgewicht, optische kwaliteit en duurzaam.

Kwaliteit staat zowel bij Euro Optics als bij veel ondernemers hoog in het vaandel. Met een bril gemaakt van acetaat genieten jouw klanten van een kwalitatief hoogwaardige bril. Duurzaam door de lange levensduur en geschikt voor iedereen door het anti-allergische materiaal.

Benieuwd naar onze ruime collectie acetaat brillen, acetaat zonnebrillen en acetaat leesbrillen?

Vrouwelijke acetaat zonnebril Euro Optics

Wat is acetaat?

Naast dat acetaat een kwaliteitsproduct is, heeft het nog vele andere voordelen. Middels acetaat geniet je van een lichtgewicht bril, die tegelijkertijd stevig en flexibel is. Het materiaal maakt het mogelijk om zowel lichte brilmonturen als een bril met duo tonen en gemixte kleuren te ontwerpen. Daarnaast is een groot bijkomend voordeel het feit dat acetaat anti-allergisch is. Hierdoor zijn deze brilmonturen geschikt voor iedereen. 

Maar wat is acetaat precies? Acetaat is een cellulose materiaal. De basis hiervan is gemaakt van planten, katoen of houtpulp. Deze basis wordt verwerkt tot een poeder en vervolgens tot een blok acetaat. Het acetaat montuur wordt uit dit blok gesneden en vervolgens onder hoge temperaturen gebogen tot de juiste vorm. Door de flexibiliteit is het mogelijk de bril zelf nog wat te vormen, totdat deze de perfecte pasvorm heeft.

Jouw acetaat montuur

Samen ontwikkelen we jouw acetaat brillen collectie

Of het nu gaat om acetaat zonnebrillen, acetaat leesbrillen of gewone acetaat brillen, deze brillencollectie met een lange levensduur en hoge kwaliteit zet jouw merk in een nieuw daglicht. Met onze ervaring en jouw wensen ontwerpen we samen dé perfecte acetaat collectie voor jouw merk. Van het juiste model en kleur, tot de productie en de levering ervan. Samen voor een succesvolle samenwerking. 

Brillen inkopen en verkopen. Ontzorging van a tot z.

Samen ontwerpen we de nieuwe brillen collectie en verzorgen we de productie en levering ervan.

Zodra de nieuwe collectie eenmaal op de planken ligt, kunt u ervoor kiezen om ook het volledige warehouse proces uit handen te geven. Wij verzorgen indien gewenst de voorraad en distributie van je nieuwe brillen collectie. 

Mocht u behoefte hebben aan onze service op het gebied van warehousing dan regelen wij dat met plezier.

Productie, opslag en distributie is professioneel georganiseerd en u hebt continu zicht op uw eigen productlijn. Neem contact op voor een persoonlijk advies.