Leesbrillen

Menu

Filters

Collectie / Leesbrillen

Resultaat 1–40 van de 91 resultaten wordt getoond

De leesbrillen van groothandel Euro-Optics

Leesbrillen moeten tegenwoordig niet alleen praktisch zijn, maar ze moeten ook passen bij de laatste mode. De leesbrillen van groothandel Euro-Optics voldoen aan deze twee eisen. Met een ruime keuze aan dames- en herenbrillen, stelt u gemakkelijk een mooie, passende collectie samen. Kies voor de brillen waarmee u voldoet aan de wensen van uw klant. 

Leesbrillen groothandel met ruim assortiment

Door het ruime aanbod aan leesbrillen is er altijd voldoende keuze uit materialen, kleuren en modellen. De brillen worden geleverd in dozen van 12 stuks. Deze dozen zijn veelal samengesteld uit diverse frames en sterkten. De samenstelling van de doos wordt altijd benoemd op de productpagina.

Kwalitatieve leesbrillen van INfocus

De meeste leesbrillen uit ons aanbod dragen het merk INfocus. Dit brillenmerk levert topkwaliteit leesbrillen variërend in sterkten van +1 tot en met +3. 

De collectie van INfocus wordt regelmatig vernieuwd met brillen die voldoen aan de laatste trends. Naast deze trendgevoelige brillen, zijn er uiteraard ook altijd klassieke modellen verkrijgbaar, met een tijdloze uitstraling. 

Of u nu kiest voor een trendgevoelig of een tijdloos model: alle leesbrillen worden met pure precisie voor u geproduceerd. Hoogwaardige kwaliteit is gegarandeerd bij dit brillenmerk. 

Euro-Optics is uw vertrouwde leesbrillen groothandel

In de ruim veertig jaar dat we actief zijn in de brillenbranche, hebben we ontzettend veel ervaring opgedaan. 

Heeft u moeite met het samenstellen van een samenhangende, goedlopende collectie? Of ontvangt u graag advies betreffende welke brillen het beste bij uw doelgroep passen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag. 

Stel uw aanvraag samen en ontvang een offerte

Benieuwd naar de prijs van de brillen die u aanspreken? Wij doen graag een persoonlijke aanbieding. 

Stel uw aanvraag samen door de gewenste producten toe te voegen aan de winkelmand. Bent u tevreden met de brillen die u heeft geselecteerd? Verzendt dan de aanvraag en wij sturen u zo snel mogelijk een passende offerte toe. 

Liever eerst advies ontvangen? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.