Met je eigen Private Label in brillen heb je de volledige controle over het product.

Je stelt zelf de gewenste collectie samen met bijbehorende positionering, met als uitgangspunt het rendement en prijsperceptie van je klanten.

Wij adviseren en helpen graag om het klantvertrouwen te vergroten, marges te verbeteren en de afhankelijkheid van producenten te verkleinen. Met je eigen collectie kun je je echt onderscheiden op de markt.

Ontwerp en bestel je Private Label brillencollectie al vanaf 500 stuks.

sunglasses private label euro optics

Custom made = op maat gemaakt

Wij kennen de brillen-wereld als onze eigen broekzak. Met ruim veertig (40!) jaar ervaring hebben wij grip op het gehele proces. Van ontwerp en samenstelling van de collectie tot en met productie en levering. Alle facetten beheersen wij als geen ander en bieden onze expertise graag aan voor een succesvolle samenwerking.

ALLE WENSEN WORDEN VERVULD

Bij de ontwikkeling van jouw eigen collectie

En uiteraard staan we naast je voor het ontwikkelen of bepalen van model, materiaal en kleur. Alle producten – van bril en verpakking tot en met promotiemateriaal en displays – worden vakkundig geleverd binnen de afgesproken en geldende huisstijlregels. Ook adviseren wij desgewenst bij de salesmarketing van jouw collectie.

Ontzorgd van a tot z: warehousing

Als eenmaal de keuzes zijn gemaakt en vastgelegd, hoef je wat ons betreft nergens meer naar om te kijken. Jouw private label is bij ons in goede handen. Je kunt rekenen op onze integriteit en discretie die nodig is op elk moment.

Mocht je behoefte hebben aan onze service op het gebied van warehousing dan regelen wij dat met plezier.

Productie, opslag en distributie is professioneel georganiseerd en je hebt continu zicht op jouw eigen productlijn. Neem contact op voor een persoonlijk advies.